در این جلسه به صورت کلی مشکلات دانشجویان دکتری مطرح شد و به نکاتی اشاره شد که موجب کاهش امید و انگیزه ی تحقیق در میان دانشجویان دکتری شده است که ریشه ی آن به عدم حمایت مالی و آینده ی مبهم شغلی دانشجویان بر می گردد.
جناب دکتر زاهدی پس از شنیدن سخنان نمایندگان گفتند که بعنوان یک استاد به مشکلات دانشجویان واقفند و دریافت حقوق را حق دانشجویان دکتری می دانند و اشاره کردند که متاسفانه دولت به مشکلات دانشجویان دکتری توجهی نمی کند وگرنه مجلس آمادگی کامل برای حمایت از دانشجویان را دارد به شرطی که دولت در این راستا برای حمایت از دانشجویان بودجه ای تخصیص دهد. در زمینه ی حقوق قول پیگیری را دادند اما تاکید کردند که دانشجویان باید حمایت دولت را جلب نمایند وگرنه مجلس به تنهایی نمی تواند تصمیم بگیرد.
در ادامه ایشان اذعان نمودند که مسئله ی مهمتر که بیشتر نگران کننده است افزایش بی رویه پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد است. همچنین مدرک گرایی در کشور ما معضلی شده است که باید با فرهنگ سازی، نظام مهارتی را جایگزین نمود و نظام فرسوده و بیمار آموزشی کشور را اصلاح کرد.
دکتر زاهدی به این نکته اشاره کردند که فارغ التحصیلان امروزی توانایی تولید ثروت از علم خود را ندارند چون دانشجو در این زمینه آموزش ندیده است. دکتر زاهدی این تغییرات در سیستم آموزشی را زمان بر و بلند مدت اعلام کردند ولی بحث وام و حقوق را در برنامه ی کوتاه مدت قابل اجرا دانستند تا بلکه اندکی از دغدغه ی دانشجویان کاسته شود.